Lai būtu iespējams vairāk uzzināt par augstākā līmeņa studiju piedāvājumu Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātē (LU HZF), 2. jūlijā (piektdiena) no plkst. 17 līdz 19 tiešsaistē Zoom platformā norisināsies informatīvais pasākums “Iepazīsti LU Humanitāro zinātņu fakultātes maģistra studiju programmas!”

Daudzveidīgu, aktuālu un karjeras apzinātai veidošanai noderīgu humanitāro izglītību pēc bakalaura grāda iegūšanas HZF iespējams iegūt piecās akadēmiskajās maģistra studiju programmās –  Anglistika,  Baltu filoloģija, Kultūras un sociālā antropoloģija, Orientālistika,  Valodniecība, literatūrzinātne un reģionu kultūrstudijas” (ar apakšprogrammām  “Baltijas jūras reģiona studijas”, “Ģermānistika”, “Klasiskās studijas”, “Romānistika” vai “Rusistika un slāvistika”) un divās profesionālajās maģistra studiju programmās - “Rakstiskā tulkošana un  “Konferenču tulkošana”.

Informatīvajā pasākumā ar visām septiņām HZF augstākā līmeņa studiju programmām interesentus sākumā iepazīstinās fakultātes dekāne prof. Indra Karapetjana, bet pēc tam plašāk un detalizētāk Zoom istabās būs iespēja aprunāties ar interesējošās programmas pārstāvjiem.

Priecāsimies, ja aizpildīsiet  anketu!

Zoom piekļuves saite:

https://lu-lv.zoom.us/j/99142722129?pwd=bHFGbWhvUWZJYUVFZzVJWXBGMCtKZz09
Meeting ID: 991 4272 2129
Passcode: 114285

Uz tikšanos pasākumā!

Pieteikšanās maģistra programmām – no 5. jūlija. Plašāk par programmām un pieteikšanās kārtību

 

Dalīties