Sveicam visus Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes (LU HZF) 2022. gada vasaras absolventus un aicinām uz izlaidumu, kas šogad notiks 27. jūnijā. Pēc divu gadu pārtraukuma absolventi diplomus atkal svinīgi saņems LU Lielajā aulā Raiņa bulvārī 19.

HZF izlaidums notiks divās daļās.

Plkst. 10:00 diplomus saņems „Angļu filoloģijas” bakalaura studiju programmas (BSP) un maģistra studiju programmas (MSP), „Franču filoloģijas” BSP, „Krievu filoloģijas” BSP un MSP, „Moderno valodu un biznesa studiju” BSP,  „Romāņu valodu un kultūru studiju” MSP un  „Vācu filoloģijas” BSP un MSP absolventi.

Savukārt plkst. 16.00 diplomus saņems „Āzijas studiju” BSP,  „Baltijas jūras reģiona studiju” MSP, „Baltu filoloģijas” BSP un MSP,  „Klasiskās filoloģijas” BSP un MSP,  „Kultūras un sociālās antropoloģijas” BSP un MSP,  „Konferenču tulkošanas” PMSP,  „Rakstiskās tulkošanas” PMSP, „Somugru studiju” BSP un „Orientālistikas” MSP absolventi.

Vasarā tradicionāli LU notiek gandrīz 70 izlaidumi, diplomus saņem vairāki tūkstoši jauno speciālistu.

Visu LU 2022. gada vasaras izlaidumu grafiks

Sveicam LU absolventus un aicinām neapstāties pie sasniegtā un turpināt studijas LU jau nākamajā studiju līmenī – maģistrantūrā vai doktorantūrā!

Dalīties