Lai ārkārtējā situācijā nodrošinātu sekmīgu 2020. gada pavasara semestra noslēgumu LU Humanitāro zinātņu fakultātē, organizējot noslēguma pārbaudījumus, aicinām studējošos sekot līdzi LU Mans portāls informācijai par bakalaura un maģistra darbu iesniegšanas kārtību un aizstāvēšanas norisi un neskaidrību gadījumā sazināties ar savas studiju programmas noslēguma pārbaudījumu sekretāru.

Noslēguma darbu (bakalaura un maģistra darbu) iesniegšanas kārtība: students sagatavo noslēguma darba elektronisko versiju aizstāvēšanai, ņemot vērā darba vadītāja ieteikumus. Noteiktajos termiņos students konvertē noslēguma darba elektronisko versiju PDF formātā, augšupielādē to LUIS un nosūta dekāna pilnvarotajai personai (savas studiju programmas noslēguma pārbaudījumu sekretāram) parakstītu ar drošu elektronisko parakstu vai kā elektronisku kopiju (bez droša elektroniskā paraksta), pretī saņemot elektronisku apliecinājumu, ka darbs ir saņemts.

Gadījumos, kad studentam nav droša elektroniskā paraksta, studējošais iesniedz fakultātē  noslēguma darba datorraksta vienu izdrukātu eksemplāru (cietos vākos) pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas atbilstoši dekāna norādījumam.

  •  Noslēguma darbu iesniegšanas grafiks
  •  Noslēguma darbu aizstāvēšanas datumi

Noslēguma pārbaudījumi (bakalaura un maģistra darbu aizstāvēšana) notiek attālināti “MS Teams” platformā. Par  darbu aizstāvēšanas laiku un norisi studējošo informē atbilstīgās studiju programmas noslēguma pārbaudījumu sekretārs.

Gadījumos, kad studējošais nevar attālināti piedalīties noslēguma pārbaudījumos, studējošais vismaz nedēļu pirms noslēguma pārbaudījuma informē par to darba vadītāju un noslēguma pārbaudījumu sekretāru.

Veiksmīgi pabeigt noslēguma darbus un sekmīgi tos aizstāvēt! Veselību un izturību visiem!

Dalīties