Oktobra pēcpusdienā LU Humanitāro zinātņu fakultātē norisinājās studentu tikšanās ar uzņēmuma “Printful” pārstāvēm Latvijā Ilzi Folkmani un Mariannu Zvaigzni. Uz vieslekciju bija aicināti Angļu filoloģijas BSP 3. un 4. kursa studenti, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus un uzzinātu vairāk par karjeras iespējām pēc programmas absolvēšanas.

Tikšanās laikā klātesošie tika iepazīstināti ar uzņēmuma “Printful” darbību, mērķiem un konceptu, lai veicinātu izpratni par prasmēm, kas nepieciešamas, strādājot šādā uzņēmumā, kā arī informētu par uzņēmuma turpmākajiem darbības plāniem un vīziju. “Printful” pārstāves studentiem pastāstīja arī par to, kā aizsākās abu ceļš uzņēmumā, kāda ir bijusi viņu piedzīvotā izaugsme, lielākie sasniegumi un kādi ir abu šī brīža darba pienākumi.

Tā kā abas vieslektores pašas ir absolvējušas Angļu filoloģijas studiju programmu, viņas dalījās arī savā pieredzē par to, kā studiju laikā apgūtais ir noderējis līdz šim un kā atspoguļojas darbā “Printful”, akcentējot konkrētus, pašreizējiem studentiem aktuālus mācību priekšmetus un reizē informējot par to, kā ikdienas darbā tiek izmantots, piemēram, gramatikas vai integrētās teksta analīzes lekcijās apgūtais.

Tikšanās noslēgumā uzņēmuma pārstāves pastāstīja arī par uzņēmuma aktualitātēm, brīvajām vakancēm un vispārīgajām HZF absolventu darba iespējām tajā, motivējot studentus izmēģināt izmantot savas teorētiskās zināšanas praksē un informējot par lielajām izaugsmes iespējām uzņēmumos.

Studentes Elizabetes Zariņas intervija ar uzņēmuma “Printful” pārstāvi Mariannu Zvaigzni

www.printful.com
 

Dalīties