Turpinoties uzņemšanai, vēl šogad – no 26. līdz 28. augustam – ir iespēja pieteikties budžeta vietas studijām Angļu filoloģijas maģistra studiju programmā pilna laika klātienē. Studijas ir apvienojamas ar darbu – lekcijas notiek vakaros un kursu apguvē plaši izmantojam e-studiju iespējas.

Kursu klāsts rosinās realizēt jaunus karjeras izaicinājumus valsts iestādēs un privātuzņēmumos Latvijā un ārvalstīs ne tikai izglītības, bet arī citās dzīves jomās. Studiju programma piedāvā apgūt  dažādus nozares un starpdisciplinārus kursus, kā arī piedāvā prakses iespējas, kas var palīdzēt karjeras veidošanā.

Studiju procesā tiek apgūti dažādi valodas lietojuma aspekti, piemēram, skatīta varas, nevienlīdzības un citu sociālo jautājumu izpausme valodā, lingvistiskās pieklājības normu un likumu nianses. Studiju gaitā tiek atklāta daudzveidīgu valodas tehnoloģiju un digitālo resursu aktualitāte, kā arī šo tehnoloģiju  lietojuma iespējas.  Kultūras un literatūras studijas  rosina starpdisciplināri skatīt kultūru un tās vērtību radīšanu, izplatīšanu un patērēšanu; parāda, kā dzimte un seksualitāte ietekmē indivīda, sabiedrības un rases identitātes literāros un vizuālos diskursos. Studiju laikā studenti apzina valodu kā cilvēka domāšanas un darbības pamatu, kā arī gūst zināšanas un prasmes, kā mācīt profesionālo angļu valodu ikvienā nozarē.

Studijām var pieteikties ikviens bakalaura studiju beidzējs, kam karjeras kontekstā padziļināti interesē angļu filoloģija un ir angļu valodas zināšanas atbilstoši uzņemšanas noteikumiem. Plašāk par programmu un uzņemšanas noteikumiem

Papildjautājumiem:

programmas metodiķe Sintija Zankovska: tālr.: 67034913, e-pasts: sintija.zankovska@lu.lv
programmas direktore asoc prof. Zigrīda Vinčela: e-pasts: zigrida.vincela@lu.lv

 

Dalīties