LU Humanitāro zinātņu fakultāte, tāpat kā citas LU fakultātes un filiāles, gaidīs savus topošos pirmkursniekus no š.g. 15. līdz 19. jūlijam, lai reģistrētos un noslēgtu līgumu par studijām HZF bakalaura studiju programmās.

15. un 16. jūlijā līgumu slēdz tie, kuri ieguvuši studiju vietu 1. kārtā. Savukārt 17., 18. un 19. jūlijā aicināti reģistrēties studijām un slēgt līgumus 2. kārtas ieguvēji.

Atgādinām: konkurss vienotajā uzņemšanā norisinās divās kārtās. Konkursa 1. kārtas rezultāti tiek paziņoti 12. jūlijā no plkst. 16.00, konkursa 2. kārtas rezultāti tiek paziņoti 16. jūlijā pēc plkst. 17.00. Konkursa rezultāti tiek paziņoti portālā www.latvija.lv, kā arī īsziņu un elektroniskās vēstules veidā.

Konkursa 1. kārtā studiju vietu iegūsi tādā gadījumā, ja šī studiju vieta konkursa rezultātā tiks apstiprināta tavā 1. prioritātē.

Ja konkursa rezultātā netiks apstiprināta izvēlētā 1. prioritāte, tad konkursa 1. kārtā studiju vietu vēl neiegūsi. Tādā gadījumā studiju vietu vari iegūt konkursa 2. kārtā. Pēc 1. kārtas rezultātiem varēsi iepazīties ar savu provizoriski iegūto studiju vietu.

Ja konkursa 1. kārtas rezultātā vēl neesi ieguvis studiju vietu, tad savā e-pakalpojumā  līdz 16. jūlija plkst. 16.00 ir jāaktivizē izvēlne „Pieteikties 2.kārtai”, līdz ar to tiek apstiprināta dalība konkursa 2. kārtai, lai iegūtu studiju vietu. Iegūstot studiju vietu LU 2. kārtā, no 17. līdz 19. jūlijam  jāierodas fakultātē noslēgt studiju līgumu.

Neierodoties uz reģistrāciju noteiktajā laikā, pretendents zaudē tiesības reģistrēties studijām.

Plašāk par uzņemšanas kārtību pamatstudijās

Neskaidrību gadījumā par uzņemšanu LU Humanitāro zinātņu fakultātes studiju programmās var zvanīt pa tālruni: 67034908.

 

Dalīties