Humanitāro zinātņu fakultāte š.g. 22. martā plkst. 13:15 aicina topošos studentus apmeklēt Atvērto durvju dienu, lai iegūtu detalizētu informāciju par interesējošo studiju programmu.

Topošie studenti tiek gaidīti Visvalža ielā 4a, plkst. 13:00, 4. stāva zālē, kur tos uzrunās fakultātes dekāne, profesore Ilze Rūmniece un Humanitāro zinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde, pastāstot gan par studiju iespējām šajā fakultātē, gan par ārpusstudiju aktivitātēm.

Pēc tam topošie studenti tiks aicināti uz tikšanos ar interesējošās programmas pārstāvjem, lai uzzinātu plašāk par studiju iespējām tajā (apgūstamajiem studiju kursiem, moduļiem, norisi, uzņemšanas prasībām u.c.).

Humanitāro zinātņu fakultāte pēc vidusskolas beigšanas piedāvā studēt 10 bakalaura studiju programmās: šeit var studēt angļu filoloģiju (2019./2020. ak.g.  angļu-skandināvu apakšprogrammā būs iespēja padziļināti apgūt norvēģu valodu un kultūru); baltu filoloģiju (tostarp mācīties lietuviešu valodu no pašiem pamatiem); franču filoloģiju (uzņem ar un bez franču valodas zināšanām; iespēja apgūt arī otru – spāņu vai itāļu valodu); klasisko filoloģiju (iespēja izprast ne tikai senās – latīņu, sengrieķu valodas, bet arī mācīties jaungrieķu valodu); krievu filoloģiju (tostarp iespēja mācīties čehu vai poļu valodu); vācu filoloģiju (papildus vācu valodas studijām iespēja izvēlēties apgūt franču, spāņu, zviedru vai norvēģu valodu); studēt kultūras un sociālo antropoloģiju (studiju pamatvaloda – angļu); iespēja izvēlēties somugru studijas (mācīties somu, igauņu valodu, izprast lībiešu valodu, folkloru), mūsdienās pieprasītās Āzijas studijas (apgūt Tuvo Austrumu, Ķīnas, Korejas, Japānas kultūru un valodas) vai Moderno valodu un biznesa studijas (izvēloties angļu-spāņu vai angļu-franču valodu apakšvirzienu).

Plašāk par mums un piedāvātajām studiju iespējām var uzzināt arī mūsu fakultātes vietnē

Humanitāro zinātņu fakultāte ir laba izvēle visiem, kurus saista valodu un kultūru studijas.

Gaidām ciemos topošos studentus!

Dalīties