Aicinām studēt HZF augstākā līmeņa studiju programmās! Maģistra akadēmisko studiju programma angļu filoloģijā ir loģisks turpinājums bakalaura studiju programmai. Studiju ilgums – 4 semestri jeb 2 gadi pilna laika klātienē.

Studējošie padziļina zināšanas angļu filoloģijā, iegūst akadēmiskās un profesionālās kompetences, lai veidotu pētniecisko darbu dažādās jomās, piemēram, valodu apguvē, vārdnīcu sastādīšanā, terminoloģijas izveidē un standartizācijā, literatūrā un kultūrā, starpkultūru komunikācijā u.c. Mūsu absolventi ir mācībspēki vadošajās Latvijas valsts un privātajās augstskolās, valodu skolās un kursos.

Programma piedāvā iespējas dziļāk specializētais trijos virzienos: valodniecībā, literatūrzinātnē un svešvalodu apguves metodikā.

Studenti piedalās ES ERASMUS programmās, kas piedāvā studentu apmaiņu ar Lielbritānijas, Vācijas, Norvēgijas, Spānijas u.c. augstskolām, kur viņi apgūst prasmes, kas nepieciešamas dzīvei daudzkultūru un daudzvalodu vidē. Maģistra programmas absolventi iegūst humanitāro zinātņu maģistra grādu filoloģijā.

Attēlā: Angļu filoloģijas MSP 2009. ak./g. absolventi izlaidumā

Dalīties